foto van Tianne die geregeld recepten via onze site zal delenVoor iedereen:
Even iets over mijzelf : Ik ben Tianne, 67 jaar, en ik heb ( bijna ) altijd zoveel geluk met alles in mijn leven!
Zo kwam ik ruim 3 jaar geleden op een hele leuke manier in contact met de Duintuin, en sinds die tijd sta ik elke dinsdag in Heiloo en elke vrijdag in Castricum op de markt die heerlijke verse groenten te verkopen. Ik kan daar eindeloos van genieten, vooral ook om mensen op het idee te brengen eens iets anders met een groente te doen dan ze gewend zijn.

Natuurlijk ben ik ook opgegroeid met het vaste patroon van: je zet het eten op het vuur, brengt het aan de kook, zet het laag, en als het gaar is, is het klaar. Zo ging dat toen gewoon.Met alle liefde en dankbaarheid voor mijn moeder en haar inzet voor ons gezin, gooide ik toch het roer om toen ik op mijn 18 de uit huis ging. Zo gaat dat!

Met de macrobiotische / veganistische keuken ontdekte ik zoveel kookstijlen, aangepast aan het seizoen en je eigen behoefte, dat er echt een wereld voor mij openging. En dan nog de positieve invloed van deze leefwijze op het milieu en mijn eigen gezondheid! Super!

Zo creƫerden we een gezin met 6 kinderen en nu ook 12 kleinkinderen, en ontwikkelden we een familiebedrijfje door bio producten op markten te verkopen, mijn lust en mijn leven! Ook heb ik steeds kooklessen gegeven en hiermee vele mensen op weg geholpen naar een gezondere, dynamischer en gelukkigere leefstijl .

Dus toen ik uit ons bedrijf stapte, had ik toch echt geluk dat ik met de groenten van de Duintuin weer op de markt kon staan, met zo’n fijne groep mensen, wat een feest!
Graag wil ik hier regelmatig recepten delen, elke keer met wat info over de specifieke invloed van het gerecht op de gezondheid.

Klik hier als je meer wilt weten over mijn kooklessen.