Ik ben Tamara Harberts en ik ben kindervoedingscoach. Interesse voor gezondheid heb ik al van jongs af aan, dat was ook een van de redenen dat ik voor de zorg koos en uiteindelijk ben gaan doorstuderen voor oncologieverpleegkundige. Als oncologieverpleegkundige kreeg ik veel te vaak te maken met zieke patiënten die enkel nog met medicatie behandeld konden worden. Gelukkig kunnen we zelf ook veel doen om ons lichaam weerbaar te maken. Hoe? Als we naar de basis van onze gezondheid kijken; onze voeding.

Dat is de reden dat ik mijn eigen onderneming als kindervoedingscoach ben gestart om jou als ouder te begeleiden je kind (en gezin) gezond te voeden. Nu ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt kan ik hier de hele dag mee bezig zijn. Geweldig toch?

We hebben voeding nodig om ons lichaam te voorzien van goede voedingsstoffen om zo goed te kunnen functioneren. Daarom is een gezond en gevarieerd eetpatroon belangrijk om ons lichaam zoveel mogelijk te beschermen tegen ziekte. Dit is toch een van de mooiste geschenken die we onze kinderen kunnen geven? Zij zijn immers onze toekomst!

Als kindervoedingscoach kijk ik samen met het gezin hoe we een haalbare situatie kunnen realiseren, waar kinderen de rest van hun leven profijt van zullen hebben. Gezond eten kun je immers vanaf jongst af aan leren en jullie, de ouders, zijn hierbij het grote voorbeeld!

Heeft jouw kind last van gezondheidsklachten die je graag (ook) op een natuurlijke manier wilt aanpakken? Wil jij je gezin graag gezond voeden maar weet je niet hoe? Of leef je al gezond maar wil je nog even de ‘puntjes op de i’ zetten? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een gratis telefonisch miniconsult, dan kijk ik heel graag wat ik voor je kan betekenen.