Foto Annemieke, onze begeleider/zorgmanager Even voorstellen: Mijn naam is Annemieke Ederzeel. Ik ben in 1966 geboren te Amsterdam.

Na mijn VWO heb ik Rechten en Psychologie gestudeerd.

Na te hebben gewerkt als organisatieadviseur bij een organisatieadviesbureau voor de gezondheidszorg ben ik in 2006 mijn eigen bedrijf, Ingenium, gestart als coach en zelfstandig studie-, loopbaan- en organisatieadviseur. Ingenium verbindt de ambities van mensen en organisaties. Mensen maken het succes van een organisatie wanneer er ruimte is voor hun enthousiasme, motivatie en bezieling.

Coaching gesprekken voer ik in de natuur, gedeeltelijk wandelend en zittend op mooie plekken. De ervaring leert dat men zich in de natuur makkelijker openstelt en daarmee sneller tot de kern kan komen.

Vanaf oktober 2016 ben ik met veel plezier bij De Duintuin betrokken als begeleider/zorgmanager waar ik hoop door mijn ervaring en expertise een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze deelnemers. Iedereen ontwikkelt zich op eigen wijze en tempo. Aan mij de uitdaging om samen met de deelnemer uit te zoeken welke wijze het beste bij hem/haar past.

In deze blog wil ik met name onderwerpen bespreken op sociaal, emotioneel en psychologisch gebied. Denk daarbij aan de gevolgen van de wijze waarop de media en kabinet communiceert over Corona. Maar ook de invloed van de natuur op de overbelaste mens en dergelijke.

Veel leesplezier!